Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy brit pár, Holly Booth és Dale Harvey, szinte minden szabadidejüket azzal tölti, hogy Nagy-Britannia különböző pontjain található pubokat látogat meg. Az ötlet egy évvel ezelőtt pattant ki a fejükből, és azóta már 2192 különböző kocsmát kerestek fel. Céljuk, hogy növeljék a nagyszerű brit pubok ismertségét.

A pár 22 ezer fontot (kb. 9,5 millió forint) költött az italokra, és rekordjuk egy nap alatt 27 kocsma látogatása volt. Dale Harvey, a saját üzletét menedzselő és korábbi kocsmatulajdonos, elmondta, hogy elegük volt abból, hogy gyönyörű épületekben álló kocsmákat látnak bezárni, és mindent megtesznek annak érdekében, hogy növeljék a nagyszerű brit kocsmák ismertségét.

A pár elárulta, hogy a legolcsóbb korsó, amit találtak, 2 és fél fontba került egy vidéki kocsmában, míg a legdrágább egy 7 fontos lager volt a londoni Camdenben. A vándorlás során olyan helyekre is eljutottak, mint London, Manchester, Nottingham, Warwickshire, Leicester, Derbyshire, Bedfordshire, Hertfordshire, Yorkshire, Lincolnshire és Staffordshire.

Bár még nem érték el a végső célt, azaz Nagy-Britannia összes kocsmájának meglátogatását, tervezik, hogy folytatják, amíg csak bírják. Holly születésnapja alkalmából pedig egy négynapos kocsmatúrára készülnek a hétvégén.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük