Matrend

cropped matrend magazin.png

Az év elején egy 12 éves kisfiú, Miklós, minden előjel nélkül agyvérzést kapott a mátészalkai uszodában. Azóta öt műtéten esett át, és egész életében ágyhoz kötött beteg lesz. A család szegény körülmények között él, és most szeretnének egy szép karácsonyt varázsolni beteg gyermeküknek.

Miklós az úszásórán vett részt, amikor jelezte az oktatónak, hogy rosszul van. Kiment a medencéből, majd epilepsziaszerű rohamot kapott. A mentők helikopterrel szállították a debreceni kórházba, ahol az eszméletét vesztette.

Az édesanya elmondta, hogy semmilyen előzménye nem volt az esetnek, és Miklós a tragédia előtt makkegészséges volt. Az eset csapásként érte a családot, akiknek még a vonatra vagy buszra szálláshoz sem volt elég pénzük, hogy meglátogassák Miklóst a kórházban. A rokonok és ismerősök pénzgyűjtést szerveztek a segítségükre.

Miklós már haza tudott térni családjához, de élete végéig ágyhoz lesz kötve. A család most szeretne egy szép karácsonyt teremteni a gyerekeknek, és segítséget kérnek az emberektől.

via kekvillogo.hu
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük