Matrend

cropped matrend magazin.png

Charlotte és Peter számára az idei karácsony különleges jelentéssel bírt, hiszen ez volt az első ünnepük kislányukkal, Phoebe-vel. A kis Phoebe július 5-én született, és az érkezése igazi csodaként hatott a szülőkre, akik 16 év próbálkozás után üdvözölhették első gyermeküket.

A pár már 2006-ban összeházasodott, és egy évtizeddel később kezdték el próbálkozásaikat a gyermekáldásért. 16 év erőfeszítés és küzdelem után úgy döntöttek, hogy ha természetes módon nem sikerül a gyermekük, akkor más módszerhez folyamodnak. A mesterséges megtermékenyítésbe való belefogásuk azonban sok keserűséget hozott magával.

Az első sikeres beültetés során egy friss embrióval próbálkoztak, de a terhesség 12. hetében szívverés nélkül elvesztették a babát. A további próbálkozások is sikertelenek voltak, és csak egy maradt meg az embrióik közül. Charlotte már nem nagyon reménykedett, és a Covid miatt a harmadik beültetésüket is el kellett halasztaniuk.

Bár már azt gondolta, hogy túl öreg és túl sok idő telt el a fagyasztás óta, mégis úgy döntöttek, hogy folytatják. A meglepetés december 6-án érte őket, amikor kiderült, hogy terhes. A kislányuk, Phoebe, 2023. január 3-án életképesnek bizonyult, és a boldog szülők számára az igazi csoda az volt, amikor először meghallották a sírását.

Phoebe császármetszéssel született, és kezdetben intenzív osztályon töltött el néhány hetet, de most már boldogan él otthon a családjával. A 47 éves Charlotte rámutatott, hogy Phoebe valóban az utolsó esélyük volt, és hálásak minden örömért, amit az életükbe hozott

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük