Matrend

cropped matrend magazin.png

Az ismerősei nagy aggodalommal és szorongással várják a 20 éves N. Alex megtalálását Siófokon, miután csütörtök délután váratlanul eltűnt a Balatonban. A fiatalember egy délutáni strandolás közben merült el a vízben, de hirtelen nyoma veszett, és azóta sem sikerült megtalálni.

Azonnal értesítették a hatóságokat, és keresési akció indult a fiatalember megtalálása érdekében. A barátok és ismerősök az interneten is megosztották a helyzetet, hogy minél több ember figyelmét felhívják a keresésre, és segítsenek megtalálni Alexet.

Az ismerőseinek leírása szerint N. Alex 182 cm magas, körülbelül 80 kg, oldalt felnyírt barna göndör hajjal és telt, enyhén szeplős arcával rendelkezik. Szeme égszínkék, és középvastag ívelt szemöldökkel. Eltűnésekor térd fölé érő fekete nadrágot viselt.

A keresés továbbra is folytatódik, és a család, barátok és hatóságok reménykednek, hogy N. Alex egészségesen és épségben kerül elő. Az ilyen esetekben a közösség figyelme és segítsége kritikus fontosságú lehet a személy megtalálásához.

Sajnos az ilyen vízi balesetek sajnos nem ritkák Magyarországon, és az idén nyáron már több hasonló eset is történt, amelyek tragédiához vezettek. Az ilyen helyzetek kiemelik a biztonsági óvintézkedések és a figyelem fontosságát, különösen a vízi sportok és fürdés során.

via borsonline.hu nyomán / illusztráció Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük