Matrend

cropped matrend magazin.png

A gyanúink szerint az MNV Zrt. karácsonyi vásárra szánt “látszat-pályázatot” hirdetett meg – áll Kovács Alex Gábor, a V. kerület ellenzéki frakcióvezetője Facebook-oldalán.

A pályázatot kedden tették közzé, az Erzsébet téri Akvárium Klub és a Fröccsterasz közötti sétányt lehet bérelni adventi vásár rendezésére. A helyekre lehet majd licitálni, az alapár 19,6 millió forint, innen 50 ezer forinttal nő minden licitet.

A szerződés 46 napra szól, de a licitálás csak november 21-én kezdődik, és két nappal később, alig egy hónappal karácsony előtt ér véget. A pályázati biztosítékot, több mint 16 millió forintot, ugyanakkor már jövő héten át kell utalni a Magyar Nemzeti Vagyonkezelőnek.

Kovács Alex Gábor kérdőre vonja az időzítést: “Hiszen a karácsony már közeleg – és csak most hirdetik meg a pályázatot? Mindössze három napig lehet majd licitálni a kiadó területre, november 21-23. között. Ez teljesen életszerű, igaz?” Szerinte már a nyertes is előre eldönthető, “mert egy karácsonyi vásárt általában nem november közepén szoktak szervezni, hanem hónapokkal előbb.”

via blikk.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük