Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy fiatalembert bántalmaztak és kiraboltak telefonjaért és nála lévő 3 ezer forintért Lajosmizsén. Az áldozat súlyos sérüléseket szenvedett. A Kecskeméti Járási Ügyészség rablás és súlyos testi sértés bűntette miatt vádat emel a támadó ellen.

Kövecs Máté, a Bács-Kiskun Vármegyei Főügyészség helyettes szóvivője közleményében azt írta, hogy a büntetett előéletű férfi tavaly augusztus végén pénzt követelt a fiataltól egy lajosmizsei üzlet előtt, de ő nem adott neki.

Ennek következtében vita alakult ki a két férfi között. Ezután az elkövető megütötte a fiatalt a mellkasán és az állcsontján is, aki az ütések hatására az út menti árokba esett. Itt a támadó a földre kényszerítette és tovább ütötte az áldozatát, hogy megszerezze tőle az értékeit. A férfi végül elvette a fiatal válltáskáját, amiben az áldozata 3 ezer forintja és mobilja volt.

Az összevert fiú nyolc napon túl gyógyuló súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető egy másik embert is súlyosan bántalmazott tavaly júliusban, amiért ugyancsak felelnie kell. Az ügyészség letöltendő szabadságvesztést kér az elkövetőre.

via 24.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük