Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy kínai nőt csalással vádoltak meg, mivel közel 100 ezer dollárt csalt ki három férfitól, akikkel össze is házasodott, annak ellenére, hogy már törvényesen férjnél volt. A 35 éves nő korábban házasságban élt és a lányát nevelte, amikor más férfiakkal is randevúzni kezdett, hogy becsapja őket. Az asszony a valódi férjét sikeresen átverte, mivel az mindig a munkájával volt elfoglalva, így nem vette észre a felesége tevékenységét. Zhou éveken át lavírozott a négy férj között, és sikerült mindháromnak annyi időt szentelnie, hogy egyenes út vezessen az esküvőig, miközben a valódi férje mit sem sejtett.

Az álházasságok elkerülése érdekében Zhou ügyesen elkerülte a hivatalos eljárást, hazugsággal megkerülve a polgári eljárást. Kitalálta, hogy a házát illegálisan lebontották, és egyedül kell maradnia a kártérítés jogosultságának érdekében. Azt állította, hogy ikreket vár, és kérte a férfit, hogy fizessen ki minden költséget. Zhou olyan jól játszotta a szerepét, hogy egyikük sem sejtette, hogy valójában már törvényesen házas.

Zhou tervének vége akkor következett be, amikor az egyik ál-férjével, Zhanggal, több pénzt próbált kicsikarni. Az ikrekről szóló hazugságát követően Zhang kezdett gyanakodni, és amikor a hamis szülészorvos nem tudott megfelelni a kérdéseire, és nem tudta bemutatni az ikreket, gyanút fogott. Megdöbbenve felfedezte, hogy Zhou már törvényesen házas, és a rendőrséget értesítette. Zhou hamis életei ekkor összeomlottak.

Miután a törvényes férj megtudta a nő titkos életéről, azonnal elvált tőle. Zhou-ra most 10 év börtönbüntetés vár a csalás miatt, mivel kiderült, hogy a három álférjétől közel 100 ezer dollárt csalt ki.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük