Matrend

cropped matrend magazin.png

Az anyagi veszteség után gyászoló családok közé tartozik egy máriapócsi édesanya, Nikoletta, aki szülése után életét vesztette. A kisfiút császármetszéssel hozták világra a nyíregyházi kórházban tavaly novemberben. A gyermek egészséges volt, de sajnos az édesanya állapota napról napra romlott. Az intenzív osztályra került, és a család még aznap éjjel meghalt, annak ellenére, hogy korábban a doktor bizakodva beszélt a beteg állapotáról.

Nikoletta testvére elmondása szerint a terhességet jól viselte, de a 9. hónapban vérvizsgálat kimutatta, hogy véralvadási problémái vannak. Bár gyógyszereket kapott, a szülést előre kellett hozni. A család még mindig nem fogja fel a tragédiát, és szeretnék megtudni az okokat, ezért várják az orvosi papírokat.

A cikk említi, hogy Nikoletta egy szülészeti megfigyelőszobában volt az újfehértói Renátával, aki ikerlányait hozta világra műtéttel, de néhány órával később ő is meghalt. A két család szoros kapcsolatban áll, hiszen mindketten elvesztették szeretteiket.

A nyíregyházi kórház közölte, hogy mindkét esetet belső vizsgálatnak vetik alá, és nincs összefüggés a két eset között. Szerintük mindkét esetben előre nem látható események történtek, amiket a szakszerű ellátás ellenére sem tudtak megelőzni vagy visszafordítani.

 

via rtl.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük