Matrend

cropped matrend magazin.png

Sydney van den Bosch és Egerszegi Tamás labdarúgó 2018 nyarán házasságot kötöttek. A modell a Tények Plusz stábjának elárulta, hogy hét év együtt töltés után úgy döntöttek a sportolóval, hogy véget vetnek kapcsolatuknak.Sydney van den Bosch: "Még nem késtünk le a családalapításról!" | Story

“Az az igazság, hogy ha az ember beszél a jó dolgokról, akkor életszerű, hogy beszél a rossz dolgokról is. És bármennyire is nehéz kimondani, el fogok válni” – idézte a Tények Plusz nyomán a Blikk.

Sydney hozzátette, a válásuk nem zajlott viharosan. A férjével csendesen, fokozatosan kerültek távol egymástól, és amikor szembesültek ezzel, már nem találtak megoldást problémáikra. A házasságukban sosem voltak olyan drámai helyzetek, amik nagy vitákhoz vezettek volna. Egyszerűen rájöttek, hogy valami nem működik közöttük.

“Olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz, és ahogy telt-múlt az idő, teljesen elmentünk egymás mellett, ő jobbra, én balra. (…) Túl sok minden ért minket” – fogalmazott a modell. Hozzátette, hogy a családjaik is nehezen viselik a különválást, hiszen az elmúlt években szinte egybeolvadtak a rokonságok.

Sydney van den Bosch októberben részt vesz a Dancing with the Stars című műsorban.

via 24.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük