Matrend

cropped matrend magazin.png

Mindenki felelőssége, hogy befagyott a piac – mondja Balázs Attila, aki a Bayer Construct vezetőjeként sikeres évet zárt, és terveik szerint 120 milliárd forint értékű projekttel folytatják. Az ipari alpinistából milliárdos vállalkozóvá vált Balázs Attila elmondta, hogy a cégük nagy sikereit az állami pályázatokon való aktív részvételnek köszönhetik, és az nyer, aki beleteszi a munkát és mer pályázni. A cég számos állami építőipari beruházásban vett részt, mint például a Puskás Aréna és vasúti, útépítési projektek.

Balázs Attila szerint a megfizethető lakások kulcsa a magyar bérekhez igazított árszabás. A magas négyzetméterárak miatt állt le a piac, és mindenki felelős érte. A fejlesztők és kivitelezők áremelése következtében az árak olyan szintre emelkedtek, amelyek már megfizethetetlenek a magyar emberek számára.

A Bayer vezetője úgy véli, hogy az áraknak a magyar bérekhez kellene igazodniuk. Ha egy háztartásban az emberek ki tudják számolni a havi törlesztőrészleteket (2-300 ezer forint), akkor az ingatlanpiac is újraélénkülhetne. Azt is kifejtette, hogy aki dolgozni akar, az 500 ezer forintot is meg tud keresni Magyarországon. A cég jelenleg nem dolgozik az állammal, és örül a marketingnek, de Balázs Attila szerint az igaz, hogy az állam azokkal dolgozik, akik a legjobb árat kínálják.

Az interjúban Balázs Attila szót ejtett a Bayer cégcsoport legnagyobb beruházásáról Zuglóban is. A projekt keretében 168 lakást és mintegy 150 ezer négyzetméternyi irodaterületet fejlesztenek ki, teljesen felújítva az ottani infrastruktúrát. A projekt 11 milliárdos vállalást jelent a cég számára.

via roviden.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük