Matrend

cropped matrend magazin.png

A brit tanuló egy rendkívüli kitartással és elszántsággal rendelkező sofőr, aki 60 próbálkozás után sikerrel vette az elméleti vezetési vizsgát. Bár a KRESZ-szabályok bemagolása kezdetben nem volt az erősségei között, a kitartása és szorgalma végül meghozta az eredményt. Nem ő azonban a rekorder a legtöbb próbálkozással.

Az adott esetben a tanuló összesen 59 alkalommal bukott meg az elméleti vizsgán, ami nem csak hatalmas időráfordítást igényelt az életéből, de pénzügyileg is megterhelő volt számára. A 60 vizsga összköltsége 1380 font volt, ami több mint 610 ezer forintnak felel meg.

Az AA Driving School ügyvezetője, Camilla Benitz kifejtette, hogy a siker kulcsa az ismétlés és elismerte, hogy a KRESZ-vizsga nem könnyű, hiszen a tanulónak 50 feleletválasztós kérdésből legalább 43-ra kell helyes választ adnia, továbbá egy 14 kérdésből álló veszélyérzékelési vizsgát is teljesítenie kell.

Bár a tanuló emlékezetes diákká vált az autóiskolában, a rekordot nem sikerült megdöntenie. A legtöbb próbálkozással rendelkező sofőr az, aki 2012-ben 28 évesen 92 alkalommal bukott meg az elméleti vizsgán.

via

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük