Matrend

cropped matrend magazin.png

Alex Batty, a 11 éves fiú Lancashire-ből, 2017-ben tűnt el egy spanyolországi családi vakáció során. Egy hat évvel ezelőtti eltűnt brit fiút most találtak meg Franciaországban, miután gyalog menekült egy “spirituális közösségből”.

Alex édesanyjával és nagyapjával utazott, amikor nyomok szerint elrabolták. Az eredeti terv szerint az anyukájával és nagypapájával repült ki, míg a nagymamája és törvényes gyámja, Susan Caruana az Egyesült Királyságban maradt – állítja a The Sun.

A nagymama szerint a lánya és volt férje 2014-ben egy marokkói közösségben élt Alexszel. Caruana eltérő nevelési elveket vallott a fiú számára, ami gyakran konfliktusokhoz vezetett a családban. A nagymama például hagyományos iskolába szerette volna járatni a gyereket, míg a lányáék az alternatív tanítási módszereket preferálták.

Az ügyészek szerint a most 17 éves Alexet megtalálták Revelben, Dél-Franciaországban, a Pireneusok hegységében található vidéki spirituális közösségből menekülve. Egy aggodalmaskodó teherautósofőr végül felvette őt, és értesítette a rendőrséget, akik meghallgatták. Alex állítólag nem mutatott hivatalos személyi igazolványt, de képes volt azonosítani magát.2023-12-14T185146Z 111024759 RC26X4AQKZYP RTRMADP 3 FRANCE-MISSI

A tini arca és története mindenben megegyezik a 2017-ben elrabolt brit fiúval, állítják a helyi jelentések. A fiú jelenleg a szociális szolgálatoknál tartózkodik, míg a hatóságok a családjának jelentkezését várják.

via index-hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük