Matrend

cropped matrend magazin.png

Közel tíz év telt el azóta, hogy Delhusa Gjon és fiatal szerelme összekötötték életüket. Annak ellenére, hogy a közöttük lévő nagy korkülönbség sokak számára kétségesnek tűnt, az élet igazolta a kapcsolatukat. Most elárulták, hogyan tervezik a közös jövőt.

Delhusa Gjon megszöktette otthonról a 44 évvel fiatalabb Fannit: a 18 éves  lány szülei ellenezték kapcsolatukat - Hazai sztár | Femina

Delhusa Gjon és Fanni története az első találkozásukról szólt. A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látott Delhusa Gjon, majd levelezni kezdtek. Két évig írtak egymásnak, de személyesen sosem találkoztak.

Később, két évvel a levelezés kezdete után, Delhusa Gjon egy győri fellépését követően találkoztak személyesen, és azonnal érezni lehetett a közöttük lévő kémiai vonzalmat. A kapcsolatuk lassan épült, és mostanra majdnem tíz éve együtt vannak.

Bár Fanni még mindig csak 26 éves, a kérdés felmerül, hogy vajon tervezik-e házasságkötést és gyerekvállalást a jövőben. Delhusa Gjon elárulta, hogy ő is sokáig a társadalmi elvárásokhoz igazodva gondolkodott a házasságról és gyerekvállalásról. Azonban ma már úgy látja, hogy a fiatalok egyre inkább eltérnek ezektől a hagyományos elképzelésektől.

Azt mondja, hogy a papír aláírása a házasságkötésnél nem erősebb kötelék, mint a szeretetből és önként vállalt kötelék. Ő maga is ezt tapasztalta meg a kapcsolatában. Bár hetvenévesen is kiváló egészségnek örvend és még mindig fiatalnak érzi magát, az apaságtól már tart ebben a korban.

Bár egészsége és vitalitása engedné, hogy a három után egy negyedik gyermek is szülessen, az apaság iránti aggodalmai vannak. Azt tapasztalja, hogy a jelenlegi unokájával szívesen játszik, de nem lenne elég erő és türelem egy újabb gyermek neveléséhez. Azt is elmondta, hogy a kapcsolatukban az elmúlt tíz év során természetesen voltak konfliktusok, de mostanra sikerült ezeket feldolgozniuk és összecsiszolódniuk.

via blikk.hu nyomán / borító pxfuel

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük