Matrend

cropped matrend magazin.png

A TikTokon Sassy Grandma Pat néven elhíresült egy 86 éves amerikai nagymama, aki további példa arra, hogy a kor csupán egy szám. Pat teljesen ignorálja a sztereotípiákat, és szabadon kifejezi magát a viselkedésével és öltözködésével. Imádja a feltűnő, eklektikus vagy akár mélyen dekoltált ruhákat, valamint az erős sminket. Mindezeket megosztja a közösségi oldalon közzétett videóiban.

Pat nemcsak stílustippeket ad, hanem életvezetési és párkapcsolati tanácsokat is a videókban. Hol egyedül, hol pedig 32 éves unokájával közösen szerepel, bemutatta már követőinek élete szerelmét, Dont, akivel 67 éves korában ismerkedett meg.

Önmagát a következőképpen jellemezte Pat:

“Szemtelen, pimasz, gyönyörű, édes nagymama.”

Jelenleg közel 340 ezer követője van a TikTokon, és számos pozitív, elismerő kommentet kap. Sokan összehasonlítják őt a 2022 decemberében elhunyt divattervezővel, a punk nagymamával, Vivienne Westwooddal. Természetesen akadnak kritikusai is, akik szerint ebben a korban már nem illik ilyen kihívóan öltözködni vagy sminkelni, inkább sütögessen otthon, ahogy egy nagymamának illik. Pat azonban nem veszi komolyan az ilyen típusú megjegyzéseket, és azt vallja, hogy a nőiesség sosem ér véget.

@sassygrandmapatGrandma Granddaughter Fun

♬ original sound – SassyGrandmaPat

via nlc.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük