Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy bakancslistán számos különleges vágy megfér, beleértve a szokatlan kívánságokat is. Manapság a tetoválás már nem annyira meglepő, kivéve, ha valaki egészen az 89. életévéig vár az első tetoválásával. Pontosan így tett Hilda Parsons, egy dorchesteri idős hölgy, aki egész életében vágyott egy tetoválásra, de csak 89 évesen hozta meg a bátor döntést.

Hilda az idősotthonban él, és jelezte az ott dolgozóknak, hogy szeretné valóra váltani álmát. A gondozók örömmel segítették őt, az orvossal egyeztettek az esetleges egészségügyi kockázatokról, és miután az orvos jóváhagyta a tetoválást, felvették a kapcsolatot egy helyi tetoválóművésszel. A művész örömmel vállalta, hogy házhoz megy az idősotthonba. Hilda lelkes madármegfigyelő, így nem meglepő, hogy az első tetoválásához egy kedves madaras mintát választott az alkarjára.

Gyakran mondják, hogy “idős korodban majd megbánod a tetoválást!”, de úgy tűnik, Hilda nem tartozik ebbe a csoportba. Nagyon elégedett az elkészült művével, és hálás a gondozóknak, akik segítettek elérni ezt a bakancslistás célt. Hilda rokonai is nagy örömmel fogadták, hogy még ilyen korban is megvalósíthatta álmait a tetoválással.

Hilda lánya azt nyilatkozta az ITV-nek, hogy mindig van miről beszélnie, és jó tudni, hogy az élet későbbi szakaszában az anya még mindig új élményeket élhet át, és új boldog emlékeket szerezhet.

Az ITV közölt néhány fotót a boldog új tetkótulajdonosról, aki széles mosolyával mutatja, hogy nagyon elégedett a tetoválással.

via 24.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük