Matrend

cropped matrend magazin.png

A csalót többször elzárták rácsok mögé, végül azok között vesztette életét a koronavírus következtében.

Dine and Dash conman Eric Austin jailed again in Oxford | Daily Mail Online

Friss hírek érkeztek Kabát Peti állapotáról: lehetséges, hogy műtétre van szükség

„Egyél és ne fizess” – ezt vallotta Anglia legismertebb éttermi csalója, aki a börtönben elhunyt. Eric Austin, a 53 éves férfi története igazi filmsztorivá vált, hiszen éveken keresztül járta álruhában Csepel különböző szállodáit, éttermeit, kávézóit és kocsmáit, mindig hatalmas számlát hagyva, amit sosem egyenlített ki.

A rendőrség kiadott egy plakátot a fényképével, figyelmeztetve ezzel a szállodák, kocsmák, kávézók és bárok személyzetét. Ennek ellenére folyamatosan átverte áldozatait, a pincéreket, mindig ugyanazzal a trükkel.

Az Oppenheimer című film sztárjának, Florence Pugh apjának is sikerült becsapnia a csalónak / Fotó: Northfoto Az Oppenheimer című film sztárjának, Florence Pugh apjának is sikerült becsapnia a csalónak / Fotó: Northfoto

Mindig előkelően öltözködött, Savile Row öltönyt viselt, kifinomult akcentussal beszélt, és teljesen úgy viselkedett, mintha egy arisztokrata lenne. Ezzel mindig elnyerte a kiszolgálók bizalmát, senki sem gyanította, hogy nincs pénze, és főleg nem azt, hogy fizetés nélkül távozik.

– Nálunk egy teljes üveg bort, két dupla Jack Daniels whiskyt és két szelet sajtos süteményt fogyasztott el, mindezt pár pohár tequilával öblítve le. Amikor megkaptuk a számlát, Austin bevallotta, hogy nem tud fizetni. Nem akartunk zavart kelteni a személyzetben, ezért elengedtük, de a táskáját másnapig váltságdíjként visszatartottuk. Másnap visszatért, de akkor sem tudott fizetni, ezért hívtuk a rendőrséget, akik letartóztatták, mivel komoly tapasztalata volt az éttermi csalás terén.

Kiderült, mi történik, ha fizetés nélkül hagyja el az éttermet: baj! Kiderült, mi történik, ha fizetés nélkül hagyja el az éttermet: baj!

Több étteremben is kitolta, elfogyasztott rengeteg italt és több ételt, néha akár 100 fontos (43 ezer forintos) ki nem egyenlített számlát hagyva hátra. Így csak idő kérdése volt, hogy lebukjon. Az oxfordshire-i Bicesterben található Bullingdon börtönben tartották előzetes letartóztatásban csalás miatt.

A rácsok mögött már nem tudott trükközni, és az utolsó “lakomáját” már nem is tudta befejezni.

Nem sokkal az ebédidő előtt hirtelen összeesett és meghalt. Az oxfordi bíróságon a halála körüli vizsgálat során kiderült, hogy a rendőrök az ágyán eszméletlenül találták, az ingét és a pólóját a fejére húzva, mintha “vetkőzés közben” esett volna össze. A vizsgálat kimutatta, hogy a börtönorvos észre nem vett koronavírus következtében katasztrofális légzési elégtelenségben szenvedett, amit az asztma is súlyosbított

– mondta egy bennfentes informátor a Daily Mail riportjában.

vioa blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük