Matrend

cropped matrend magazin.png

Az inflációs adatokra hivatkozva, március 5-től Magyarországon a Yettel is emeli a lakossági és kisvállalkozói tarifákat, méghozzá 15,3%-kal – jelentette be a vállalat pénteken.

A pénzromlás miatt bekövetkező emelés a lakossági előfizetések esetén érinti a havidíjakat, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak, valamint a kiegészítő adatjegyek ára nem változik.

Kisvállalkozói számlás előfizetések esetén viszont a díjváltozás a havidíjakat és az egyszeri kiegészítő szolgáltatási díjtételeket is érinti, míg a havidíjon felüli perc és SMS díjak ezeknél a tarifáknál változatlanok maradnak. Az “inflációkövető díjkorrekció” az egyéb ügyfélszegmenseket is érinti, ahogy azt a Yettel az értesítésében közölte.

A szolgáltató a változások életbe lépése előtt SMS-ben és/vagy e-mailben, valamint a számlalevélen értesíti ügyfeleit a változásokról. Korábban már beszámoltunk arról, hogy más szolgáltatók, például a Telekom és a Vodafone is hasonló lépéseket tesznek az inflációra hivatkozva, és emelik szolgáltatásaik árát, hogy kezeljék az általános költségnövekedést.

via roviden.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük