Matrend

cropped matrend magazin.png

Bár a szűznemzés jelensége kizárólag az állatoknál fordul elő, egy angol pár most egy bizarr történettel állt elő, ami erre utalhat. A fiatal nő olyan terhességre utaló tüneteket mutatott, és mindketten egyetértettek abban, hogy soha nem léptek egymással szexuális kapcsolatba.

Bár három éve vannak együtt, a mélyen vallásos angol pár azt állítja, mindent megtettek azért, hogy ne feküdjenek le egymással. A terhesség jeleit mutató barátnő azonban kijelentette, hogy soha nem csalta meg a párját. A férfi a Reddit közösségéhez fordult segítségért, amit a Mirror című brit bulvárlap vett észre.

A férfi 20 éves, a barátnője 19, és jelenleg a férfi családjának házában élnek. Vallási elveiknek megfelelően úgy döntöttek, egyelőre kizárják az életükből a szexet, ám ha később lefekszenek majd egymással, akkor sem a férfi szüleinek házában teszik – meséltek magukról.

A nő az utóbbi időben elkezdte rosszul érezni magát, ráadásul néhány kilót is felszedett. Később elviselhetetlen hányingert érzett, a férfi így joggal gyanakodhatott arra, hogy ezek a terhesség tipikus tünetei. Tesztet vett, amelyek sorra pozitívnak bizonyultak. A nő viszont továbbra is váltig állítja, kizárt, hogy várandós legyen, hiszen még szűz.

A férfi sem nagyon érti a dolgot. Azt írja, a nőnek tényleg nem lenne könnyű dolga, ha a félrelépés járna a fejében, ugyanis mindketten otthonról dolgoznak, nem nagyon járnak el sehová, így alkalom se nagyon adódik a megcsalásra, hacsak nem oson ki titokban a házból az éjszaka közepén.

A hozzászólók többsége szerint azért több lehetőség is van: a nő kiosont éjszaka, vagy valaki a házon belül ejtette teherbe, esetleg bedrogozták, majd megerőszakolták, amire a kábult állapota miatt nem emlékszik. A legokosabb tanácsot az a kommentelő adta, aki szerint egy orvosnak kellene megmutatni a nőt, az eldöntheti a kérdést. A saját családjából egy példát is hozott: a nővére a méhében levő ciszták miatt produkált pozitív terhességi teszteket.

via blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük