Matrend

cropped matrend magazin.png

Fran Sawyer, egy Angliában élő 55 éves édesanya elmesélte a Daily Star számára, hogy úgy érzi, a szépsége átok, és emiatt soha nem voltak igazi barátai. Az édesanya szerint már iskoláskorában is csúnyán néztek rá nőtársai, mivel azt gondolták, esztétikusabb külseje miatt van. Fran úgy érzi, hogy a nők csak ítélkeznek felette, és nem képesek elfogadni őt, mert vonzó és elbűvölő.

Sawyer megjegyzi, hogy mindent megtesz azért, hogy barátokat szerezzen, de úgy érzi, hogy a többi nő iránti féltékenység miatt nem talál igazi kapcsolatokra. Még egy esküvőre sem hívták el soha, és a nők távolságtartása szerinte azzal magyarázható, hogy a különlegessége miatt irigylik.

Az édesanya furcsának találja, hogy az emberek nem fogadják el őt, és úgy érzi, hogy ha a többi nő magabiztosabb lenne, akkor nem jelentene problémát a szépsége számukra. Fran Sawyer azonban elhatározta, hogy nem fogja tovább ostorozni magát a tükör előtt, és inkább elfogadja magát azzal, amilyen.

@storyoffran #marilynmonroe ?#lipsync #oldschool #glamours #justforfun #justforfun #glamourstyle ♬ I Wanna Be Loved By You – Marilyn Monroe

via 24.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük