Matrend

cropped matrend magazin.png

Dietz Gusztáv életének egy időszakában a drogok fogságában volt, de szerencsére a barátainak és a sportnak köszönhetően sikerült kitörnie ebből a káros körből, és ma már tiszta életet él. Azonban elmondása szerint sok barátja nem volt ennyire szerencsés, és a drogok okozta tragikus sorsuk miatt 80 százalékukat eltemette.Dietz Gusztáv: Arra nevelem a lányaim, hogy ebből az országból minél hamarabb el kell menni

Korábban MMA harcosként tevékenykedett, de mostanra színészként bontogatja a szárnyait. Jelenleg egy dán-norvég koprodukcióban játszik egy ősembert, és emellett fontosnak tartja lányai nevelését is. Lányai számára mindent meg akar adni, ezért nagy hangsúlyt fektet arra, hogy sportoljanak, zenét tanuljanak, de legfőképpen a nyelvtanulásra helyezi a hangsúlyt.

Gusztáv számára a nyelvtanulás elengedhetetlennek tűnik, és nem a matematika vagy a fizika jegyei számítanak igazán. Sokkal inkább arra neveli lányait, hogy minél előbb hagyják el az országot, és ehhez minden támogatást megad nekik.

A Reggeli című műsorban elmondta: “Innentől kezdve ehhez próbálok nekik megadni mindent.” Így kitartóan segíti őket abban, hogy különféle tudásokkal és készségekkel rendelkezzenek, ami segíti majd őket abban, hogy boldog és sikeres életet éljenek, akár külföldön is, ahol a lehetőségek és perspektívák szélesebb körben elérhetők.

via twice.hu nyomán / illlusztráció pxhere.com
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük