Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy szörnyű esemény zajlott Ausztráliában, ahol három ember életét vesztette egy gombaétel fogyasztását követően. Az esetet a hatóságok vizsgálják, hogy kiderüljön, esetleg bűncselekmény történt-e.

Július 30-án négy személyt szállítottak kórházba, miután egy ételt fogyasztottak el egy melbourne-i lakásban. A fogyasztás után a négy ember állapota hirtelen rosszabbodott. Sajnos, két nő pénteken, egy férfi pedig szombaton életét vesztette a kórházban. A negyedik személy, egy férfi jelenleg válságos állapotban van.

Victoria állam rendőrsége hétvégén házkutatást hajtott végre egy házban, és egy nőt kihallgattak az ügyben. Azonban később szabadon engedték. A rendőrségi közlemény szerint a halálesetek körülményeit továbbra is alaposan vizsgálják.

Áprilisban Victoria egészségügyi minisztériuma figyelmeztetést adott ki arról, hogy az államban mérges gombák nőnek, mint például a gyilkos galóca és a karbolszagú csiperke. A figyelmeztetésben hangsúlyozták, hogy csak szakértők által gyűjtött gombákat szabad fogyasztani, és azt tanácsolták, hogy senki ne szedjen és ne egyen vadon nőtt gombákat Victoria államban.

via 24.hu nyomán/ borító Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük