Matrend

cropped matrend magazin.png

Jól indult az év Vajna Tímea számára. A híresség még október végén hirdette meg budapesti otthonát, ami a Blikk információi szerint már el is kelt 1,3 milliárd forintért.

Az Pénzcentrum beszámolt róla októberben, hogy eladóvá vált Vajna Tímea rózsadombi luxusingatlana, amit 1,3 milliárd forintos áron hirdettek meg. Az árat pedig a jelek szerint annak ellenére is jól találták meg, hogy az ingatlanpiac nem szárnyalt az elmúlt hónapokban. A luxusingatlant ugyanis alig pár hónap leforgása alatt sikerült értékesíteni.

Andy Vajna özvegye a házat körülbelül 3,5 évvel ezelőtt vásárolta, azonban úgy döntött, hogy megválik tőle. Bár a producer halála után itt szeretett volna új életet kezdeni, végül az Egyesült Államokban telepedett le, ahol azóta meg is házasodott. Miután Magyarországra már csak látogatóba érkezik, nincs szüksége a milliárdos ingatlanra.

A házat, melyet 2020-ban vásárolt a II. kerületben, nem itt lakta Andyvel. Mivel az év nagy részét Amerikában tölti, és csak néhány napot töltött el benne, úgy döntött, hogy eladja. A 403 négyzetméteres, háromszintes okosotthon egy 1262 négyzetméteres telken található, négy hálószobával, két gardróbbal, három fürdőszobával és egy óriási garázzsal rendelkezik.

Miután elvesztette a férjét, úgy gondolta, ebben a házban új életet kezdhet majd. Vágyott arra, hogy találjon még egy olyan társat, akivel családot alapíthatnak, s erre a célra tökéletesnek bizonyult ez az ingatlan. Ám úgy alakult, hogy végül Amerikában telepedett le, ahol szintén vett egy hasonló villát. Nem akar visszaköltözni Magyarországra, ezért jobbnak látja, ha eladja az ingatlant, nincs értelme fenntartania – nyilatkozta korábban Tímea egyik ismerőse a Blikknek.

via penzcentrum.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük