Matrend

cropped matrend magazin.png

Ahogyan jól ismert: T. Róbertet öt napos hajtóvadászat után július hónapban sikerült elfogni a rendőröknek a Római parton. Ezt követően, a barátnője megölésének gyanújával, a gyanúsított férfi egyértelmű vallomást tett a tényekkel kapcsolatban a kihallgatás során.

Az RTL Híradó most az alábbiakról számolt be: A férfi mindössze két hónapja kezdett kapcsolatot a 27 éves Petrával, de már egy ideje munka és pénz nélkül volt T. Róbert. Ennek következtében egyre gyakrabban kerültek konfliktushelyzetekbe. A férfi ügyvédje, Somos Zoltán elmondta: az áldozat a tragédia reggelén sértő megjegyzést tett védencére a férfiasságával kapcsolatban. Ezen becsmérlő kijelentés állítólagosan váltotta ki az erőszakos reakciót, amely a tragédiához vezetett.

A férfi brutális módon támadt a lányra: egy ágy mellett tárolt, szögezésre használt kalapáccsal többször megsértette, megverte őt, majd párnával fojtogatta, végül pedig késsel szúrta nyakon a barátnőjét – írja az rtl.hu.

Az ügyvéd, Somos Zoltán szerint a börtönben lévő T. Róbert megtört, megbánta cselekedetét, és nagyon sajnálja az áldozat családját. Somos Zoltán szerint T. Róbert nem különösebb kegyetlenséggel, hanem erős indulatból fakadóan követte el az emberölést.

 

via 24.hu nyomán / illusztráció Wikipedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük