Matrend

cropped matrend magazin.png

Kecskeémét városában egy járőr hajnalban két fura alakot észlelt: egy babakocsit toltak, míg a másik egy kerekes kukát húzott maga után. Ez egy szokatlan látvány volt a városban ilyen korán. Az egyenruhások megpróbálták igazoltatni a két férfit, de amint meglátták a rendőrautót, az egyikük hirtelen megpróbált elmenekülni, míg a másik oldalra próbált lelépni a szem elől.

A rendőrök további segítséget kérték, és a kollégák gyorsan a helyszínre érkeztek, hogy megsegítsék az igazoltatást. Hamarosan megtalálták a menekülő férfit, aki egy kerítés tövében rejtőzött el, de nem sikerült neki megszöknie. A másik férfit is előállították, mindketten a helyszínen maradtak.

Kiderült, hogy a két férfi nem véletlenül próbált elmenekülni: a babakocsiban és a kukában nagy mennyiségű rezet találtak, amit valószínűleg el akartak lopni. A réztárgyakat egy közeli cég telephelyéről tulajdonították el. Az elkövetők átmásztak a kerítésen, majd betörtek az egyik raktár ajtaján, és több százezer forint értékű réztárgyat raktak a babakocsiba és a kukába, majd ezzel a “álcával” indultak haza.

A két férfit lopás bűntettének gyanújával őrizetbe vették, majd kihallgatásuk után a letartóztatásukat kezdeményezték – ahogy a police.hu is közölte.

Nagy mennyiségű rezet loptak /Fotó: police.hu

via blikk.hu nyomán / illusztráció Pixabay.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük