Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy 14 éves fiú, Harris Wolobah, az életét vesztette, miután részt vett egy különleges kihívásban, és elfogyasztott egy burgonya csipszet, amelyben a világ két legcsípősebb paprikája található meg.

A fiú látszólag egészséges volt, nem voltak mögöttes egészségügyi problémái. A tüzes burgonyaszirom elfogyasztása után hamarosan az iskolai nővér irodájában találta magát, súlyos gyomorfájdalmakra panaszkodva. Miután hazaküldték, néhány órán belül elveszítette az eszméletét, és nem kapott levegőt.

A “One Chip Challenge” néven emlegetett kihívás során a csipsz egy koporsó alakú dobozba kerül. A csomagoláson számos figyelmeztetés található, amelyek kifejezetten azt tanácsolják, hogy várandós nők és az egészségügyi problémákkal küzdők ne fogyasszák el. A gyártó minden évben kiad egy új változatot a csipszből, mindig a világ legcsípősebb paprikáiból származó összetevőkkel.

A gyártó közleményben fejezte ki részvétét, és a tragikus eset után az egész Egyesült Államokban levették a terméket a boltok polcairól.

via blikk.hu nyomán / illusztráció freepik.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük