Matrend

cropped matrend magazin.png

Berki Mazsi 38 fokos lázasan is edz a SztárboxraAz orvosi szakértelmével ismert Novák Hunor, a Kroki magán gyermekrendelő alapítója és vezető orvosa, nem hagyta szó nélkül Berki Mazsi internetes bejegyzését, amelyben azt állította, hogy intravénás vitaminkezeléssel turbózta fel szervezetét.

Berki Mazsi posztja a képen látható infúziós kezelést mutatta be, amit úgy kommentált, hogy az agyátültetés sajnos nincs, pedig igény volna rá, és az immunrendszer sem tölthető fel intravénás vitaminokkal. Ezenkívül kritizálta az intravénás “vitaminbárok” működését, tudományos megalapozottságát és a kezelések indokoltságát.

Novák Hunor a következőképpen reagált:

“Agyátültetés sajnos nincs, pedig igény volna rá…?

És az immunrendszer sem tölthető fel intravénás vitaminokkal, ez nem több, mint marketing… Olyan vitaminokról beszélünk ráadásul, amik szájon át bevihetők és felszívódnak. Persze a hülyének is, vagy inkább nekik különösen megéri alkalmanként 25-35 ezer (!) forintért infúzióban magukba tölteni egy banánt ?

A képen látható infúziós kezelés ún. invazív beavatkozás, amelynek bár ritkán, de komoly – életveszélyes szövődményei is lehetnek. Jó lenne, ha a hatóságok felülvizsgálnák az intravénás “vitaminbárok” működését, tudományos megalapozottságát és a kezelések indokoltságát… Biztos, hogy sok esetben jó állami bevétel lehetne a bírságokból, és cseppet sem sajnálnám! ?”

via blikk.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük