Matrend

cropped matrend magazin.png

Az áruházlánc kiemelt célja, hogy a munkatársak kompenzációs csomagját a gazdasági helyzethez igazítsa, ezzel biztosítva számukra stabil megélhetést. A magyar munkaerőpiaci viszonylatot figyelembe véve, 2024. április 1-től átlagosan 10%-kal növekednek a bérek.

A közlemény szerint közel 4 milliárd forintot fordítanak a dolgozói fizetések korrekciójára 2024-ben. Az átlagos 10%-os kompenzáció része egy komplex juttatási csomagnak, melynek legfontosabb eleme az alapbérek 10%-os emelése.

Az elmúlt évek előkészítő munkálatainak eredményeként 2024-től vásárlási kedvezményt is biztosítanak a PENNY áruház több mint 5000 munkavállalójának. A plusz juttatás a értékesítési hálózat és a logisztika területén dolgozók alapbérére vetítve további, akár 2-4% jövedelemnövekedést jelenthet.

A vállalat összesen közel 4 milliárd forintot fordít béremelésre 2024-ben, és a tavalyi évben végrehajtott 17%-os emelés mellett összesen 27%-os jövedelemnövekedést értek el. A jelenlegi juttatási csomagjuk kiemelkedő a hazai piaci viszonyokhoz képest, és remélik, hogy munkatársaik továbbra is érzik majd, mennyire fontosak a vállalat számára.

Kazatsay Eszter, a PENNY magyarországi kommunikációs vezetője elmondta, hogy a vállalat számol a munkavállalókkal hosszú távon, és olyan kedvező feltételeket teremt, amelyek biztosítják a kiszámítható és stabil megélhetést. A PENNY a Top Employers Hungary listán a kiskereskedelmi szektorban dobogós helyen végzett, amit a vállalat hosszú távú elkötelezettsége és a kedvező munkakörülmények is alátámasztanak.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük