Matrend

cropped matrend magazin.png

Két éjszaka alatt öt autót vittek el jogosítvány nélkül két fiatal által Gyomaendrődön. Két járműben kárt okoztak, másik kettőből pedig pénzt és műszaki eszközöket zsákmányoltak. Nem volt kihívás számukra, mivel mindegyik autó nyitva maradt, és az indítókulcsokat is a tulajdonosok benne hagyták.

Autókázni akartak Több járművet elloptak 2023. december 31-én és 2024. január 1-jén éjszaka Gyomaendrődön. A bűncselekményeket egy 16 és egy 17 éves fiú követte el, akik a rendőrségen elmondták, hogy csak autókázni szerettek volna. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Szilveszter éjszakáján merült fel először a gondolat, hogy felfedezik a várost, hátha találnak olyan autót, amiben benne maradt a kulcs. Nem kellett sokáig keresniük, az egyik kapubejáratban már találtak is ilyet. Váltottak vezetőt egészen addig, míg egyikük bele nem tolatott egy árokba.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportáljává váltunk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Másnap is szórakozni akartak Kiszálltak, ott hagyták a kocsit, és elindultak egy másik autó felkutatására. Rövid időn belül találtak is egyet, amivel közel egy órát jártak. Másnap este hasonló programot terveztek. Az első autóban, amit nyitva találtak, benne maradt a kulcs, de nem indult.

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük