Matrend

cropped matrend magazin.png

Vadon Jani, a rádiós műsorvezető több mint 15 év után elhagyja Rákóczi Ferit, Sebestyén Balázst és a Rádió1-et. A rádiós műsorvezető bő egy hete jelentette be élő adásban, hogy utolsó munkanapja december 20-án volt. Erről Sebestyén Balázs a Facebookon is megosztott egy bejegyzést.

„Hat ez is eljött… Lenyomtuk az utolsót így együtt! Mit is írhatnék, sok mindent tudnék, de utálok búcsúzkodni! Köszi mindent…. A sok röhögést, munkát, műsort, rádiót, forgatást, a sok vidám percet, amit együtt lenyomtunk ebben a 26 évben! Kívánom, hogy sikerüljön minden, amit elterveztél a »nyugdíjas éveidre«” – írta többek között Sebestyén Balázs.

Vadon Jani utolsó napján egyébként disznóvágás is zajlott a Rádió1 épületének negyedik emeletén. „Gyerekek, nagyon szürreális, ami történik. A negyedik emeleten egy élő disznófej van az asztalon, vágják a húst, rotyog az abálólé, töltjük nemsokára a kolbászt, hihetetlen. Nagyon jó, tavaly se tudtuk megszokni, ez már hagyomány lett. Teljesen beteg a dolog” – idézte a 24.hu a szerdai adás kezdetéről Sebestyén Balázst. Zárásként a stáb koccintott is.

 

via telex.hu nyomán
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük