Matrend

cropped matrend magazin.png

Elon Musk rendszeresen alkalmaz LSD-t, kokaint, varázsgombát és extasyt, ami aggodalomra ad okot a SpaceX és a Tesla vezetői körében – állítja a Wall Street Journal (WSJ) hosszú cikkében. A lap korábban azt állította, hogy Musk ketamint használ, amelyről a cégvezér az X-en (korábbi nevén Twitter) azt írta, hogy hatékonyabb depresszió ellen, mint az antidepresszánsok.

A cikk szerzője több névtelen forrásra hivatkozik, akik elmondása szerint Musk testvérével és a SpaceX egyik igazgatósági tagjával közösen, főként bulikon részegítik magukat tiltott szerekkel. A cégek vezetősége aggodalmát fejezte ki a vállalkozások működésével és Musk egészségével kapcsolatban.

Musk, a Forbes és az Independent tájékoztatása szerint, a vádakra úgy reagált, hogy emlékeztetett egy 2018-as esetre, amikor Joe Rogan podcastjában kis mennyiségű marihuánát és alkoholt fogyasztott. Az incidens miatt önkéntesen vállalta, hogy három éven át rendszeres drogteszteken vesz részt, de állítása szerint ezek során sem találtak tiltott szereket szervezetében.

A WSJ cikke azt is sugallja, hogy Musk furcsa viselkedése mögött nemcsak a feltételezett kábítószer-használat állhat, hanem az is, hogy gyakran alszik a munkahelyén, küzd az alváshiánnyal, és korábban felmerült a lehetősége, hogy depresszióban vagy bipoláris zavarokban szenved.

Elon Musk Appears to Smoke Marijuana

via telex.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük