Matrend

cropped matrend magazin.png

Mindenki mély zavarban találja magát a tragikus esemény előtt, hiszen a 56 éves férfi nemrég még exkluzív eseményekről osztott meg képeket a közösségi média platformjain.

Pár napja a hatóságok a Dunából emelték ki egy férfi holttestét. Bár akkor még nem sikerült azonosítani a személyét, a hatóságok már eleve feltételezték, hogy az elhunyt lehet G. Zoltán. Később beigazolódott, hogy valóban Zoltán holttestét találták meg, így a keresési felhívást törölték.

A Blikk információi szerint Zoltán közel álló ismerősei elmondták, hogy a férfi egy művészeti galériát működtetett a város várnegyedében, és belsőépítészként is tevékenykedett. Ezenkívül korábban még egy gyertyaöntő vállalkozása is volt. Életét nagyon magas színvonalon élte, számos ingatlant vásárolt magának.

Az éjszakai életben rengeteg időt töltött klubokban, így számos bűnözővel is ismerkedhetett. Mindazonáltal a vele kapcsolatban lévők kizárták, hogy valaki haragudott volna rá, hiszen mindannyian nagyon kedvelték.

Rácz Jenő is nyilatkozott a Blikknek a férfi halálával kapcsolatban. Elmondta, hogy rendkívül megrázta a hír, és semmit sem ért belőle. Az ismert jogász, Somos Zoltán is jól ismerte az áldozatot. Állítása szerint évekkel ezelőtt ismerkedtek meg, először különböző rendezvényeken futottak össze, majd egy idő után még edzőterembe is jártak együtt. Vasvári Vivien volt férje, Szegedi Ferenc is szoros barátságot ápolt Zoltánnal. Néhány héttel ezelőtt találkoztak utoljára egy nagyszabású esküvőn, ahova mindketten meghívottként érkeztek.

Zoltánt több ismerőse is úgy véli, hogy üzleti nehézségei lehetnek, ugyanakkor képtelenek elképzelni, hogy önként ugorjon a Dunába. A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerint nincs arra utaló jelez, hogy idegenek okozták volna a halálát, így büntetőeljárást sem kezdeményeztek.

Amennyiben bármilyen segítségre szüksége lenne, kérjük, hívja a krízishelyzetben lévőknek fenntartott, ingyenesen hívható 116-123-as telefonszámot, akár mobilról is!

via atv.hu cikke nyomán / illusztráció wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük