Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy 15 éves fiú váratlanul összeesett egy Pest megyei sportcsarnokban szerdán edzés közben. Az Országos Mentőszolgálat az esetről közleményt adott ki a Facebook-oldalán.

“Az egyik Pest megyei sportcsarnokhoz kérték a mentők gyors segítségét tegnap, mert egy 15 év körüli fiú hirtelen összeesett sportolás közben. Mentésirányító bajtársunk azonnal riasztotta a legközelebbi esetkocsit, miközben betegvizsgálatra instruálta a bejelentőket” – írta az Országos Mentőszolgálat.

A fiú nem lélegzett, és a helyszínen lévők az utasítások szerint elkezdték az újraélesztését. A mentők, akik perceken belül érkeztek, folytatták a stabilizálását. Az életmentők kitartó munkájának köszönhetően a fiú állapota stabilizálódott, és kórházba szállíthatták.

Az Országos Mentőszolgálat gratulált az életmentésben résztvevőknek, miközben a fiúnak mielőbbi felépülést kívántak. Az eset rámutat arra, milyen fontos az elsősegélynyújtás és az újraélesztés ismerete, amelyek kulcsfontosságúak lehetnek a hirtelen szívleállás eseteiben.

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük