Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy japán férfiról van szó, aki már jó ideje kutyaként él, köszönhetően különös hóbortjának. A nevén Toko ismert férfi tavaly rendkívüli módon valósította meg álmát: 2 millió jenből élethű kutyajelmezt készíttetett magának, hogy teljesen kutyaként élhessen tovább.WATCH: Man who paid thousands of dollars to become dog takes first walk  outside

Nemrégiben a New York Post segítségével megosztott egy videót az első élethű kutyajelmezében végrehajtott nyilvános sétájáról. A felvétel nem csak azokat lepte meg, akik személyesen látták Toko sétáját a forgalmas utcán, hanem az interneten is hatalmas népszerűségnek örvendett. A videó több mint 3,5 millió alkalommal lett lejátszva, ami meglepő, mivel Tokónak mindössze 32 ezer feliratkozója van.

Toko kutyajelmezét egy szőrös hasa köré szíjazott hám egészítette ki, aminek súlya miatt egy kézikocsi is segítségére volt a sétában. A videóhoz írt feliratokban megosztotta, hogy mennyire ideges volt, és hogy először félt attól, hogy így nyilvánosan megjelenjen.

A feliratokban Toko azt is elmesélte, hogy már gyermekkorában álmodott arról, hogy hős vagy varázsló lesz, és egyszer kutyává akar válni, hogy négy lábon sétálhasson. Még az általános iskolai végzős évkönyvébe is ezt írta be. Korábban elárulta, hogy a border collie-t választotta, mert méretében közelebb áll az emberekhez, mint például egy tacskó.

Bár Toko szenvedélyesen él ebben a különös kutyavilágban, sajnos a családja és barátai furcsán néznek rá emiatt. Ezért titkolja továbbra is a munkatársaitól a kutyaként élését. “Nem akarom, hogy a hobbimról tudjanak, különösen azok, akikkel együtt dolgozom” – mondta Toko a Daily Mailnek adott interjújában.

via 24.hu nyomán /

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük