Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy 27 éves kecskeméti férfit péntek reggel fogtak el, miután néhány óra alatt három bűncselekményt követett el – derül ki a police.hu híradásából.

Csütörtökről péntekre virradó éjjel két kertes házba hatolt be nyitva hagyott ablakokon keresztül, remélve értékeket találni. Azonban egyik helyen sem járt kifejezetten szerencsével.

Az első otthonban a tulajdonos meglepte, így az általa kiszemelt tévét és laptopot ott kellett hagynia, és csak egy bontatlan csomagolású, 150 ezer forintot érő mobiltelefonnal távozott.

A második helyen próbálkozott a szúnyoghálón át bemászni a konyhába, de a riasztó megszólalt, ezért nem tudta ellopni a házban élő nő tárcáját. Azonban kicsomagolta az előző helyről lopott telefont, és ennek dobozát hátrahagyta nyomként.

A harmadik helyre sem jutott be a lakásba, mivel már ott sem sikerült az ajtót feltörnie. Viszont észrevett egy parkoló autót az udvaron, aminek az ajtaja nyitva volt. Belement az autóba, kutatás közben azonban eltört egy értékes napszemüveget és véletlenül elaludt az anyósülésen.

Másnap reggel az autó tulajdonosa találta meg a férfit az autójában, és értesítette a rendőrséget.

A kecskeméti nyomozók a férfit két lopási kísérlettel és egy lopás bűntettével gyanúsítják. Kihallgatása után őrizetbe vették és le is tartóztatták.

via hvg.hu nyomán / illusztráció pexels.com

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük