Matrend

cropped matrend magazin.png

Az idős asszony, Éva, aki a 13. kerületi Kárpát utcában tragikus módon életét vesztette, valószínűleg előre készült a szomorú tettére. A szomszédok elmondása szerint Éva karácsonykor családtagjait hívta össze, hogy búcsút vegyen tőlük. Bár van két fia és unokái, Éva magányosan élt, és a szomszédok szerint nem volt jó a kapcsolata a családjával.

Az idősek egyike, aki az ugrás pillanatában éppen az erkélyre lépett, megtörve beszélt az eseményről. Éva az ugrás után azonnal a földön feküdt, és a rendőröknek le kellett zárniuk az érintett panelház utcarészét.

Éva két fia és unokái is voltak, de a szomszédok szerint az asszony magányosan élt, és a kapcsolata nem volt jó a családjával. Karácsonykor szándékosan magához rendelte a családját, hogy utoljára együtt lehessenek, és elbúcsúzhasson tőlük. A szomszédok úgy tudják, hogy Éva írt is búcsúlevelet, de annak tartalmát nem ismerik.

A tragédia után a rendőrség lezárta az esemény helyszínét, és a szomszédok hívták a mentőket és a rendőrséget. Éva fia is értesült az esetről és a helyszínre sietett. A szomszédok úgy gondolják, hogy Éva nem véletlenül hozta meg ezt a döntést, és úgy érzik, hogy készült az öngyilkosságra. A szomszédok a tragédia után hangsúlyozták, hogy fontos azonnal segítséget kérni, ha valaki krízishelyzetben van, és emlékeztettek az ingyenes lelkielsősegély-számra (116-123) és az ongyilkossagmegelozes.hu oldalra.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük