Matrend

cropped matrend magazin.png

Nem csalás, nem ámítás, tényleg elindult minden idők egyik legdrágább társkeresős előfizetése, a Tinder Select. A meghívásos alapon működő előfizetési szint még több extrát ad a társkereső apphoz, azonban ennek köszönhetően szinte teljesen elveszti értelmét.

Valószínűleg még azok is hátast dobnak a Tinder legújabb előfizetési szintjétől, akik szó szerint profik a randiappok használatában – a napokban debütáló Tinder Select tagságért ugyanis nem kevesebb mint 500 dollárt, azaz körülbelül 175 ezer forintot kér el havonta a vállalat.

A Select a Tinder szerint az alkalmazást legjavát nyújtva, most először lehetővé téve, hogy az előfizetők akár azokra is ráírhassanak, akik egyébként nem alakult ki kölcsönös szimpátia (azaz match) a fotók és profilleírás alapján. Ezzel azonban (legalábbis, ha minket kérdez) tulajdonképpen meg is szűnik az alkalmazás lényege.

Ezen felül a Select tagság azt is lehetővé teszi, hogy az előfizetők megnézhessék, melyek a legnépszerűbb profilok, csatlakozni azonban nem olyan könnyű, mint azt elsőre hinné. Hiába hajlandó ugyanis havi közel 200 ezret szánni a prémium funkcióra, azt csak akkor veheti igénybe, ha egy Select előfizetéssel rendelkező felhasználó meghívja a belső körbe. Mark Van Ryswyk, a Tinder termékekért felelős vezetője azt nyilatkozta, hogy az app leghűségesebb felhasználóival hosszú időn keresztül tesztelték az előfizetési rendszert, az eredménnyel pedig elégedettek.

via index.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük