Matrend

cropped matrend magazin.png

A jelenlegi akciók általában nem érvényesek év végéig, és általában csak rövid ideig, egy-két hónapig tartanak. Azonban az elmúlt tapasztalatok alapján valószínűsíthető, hogy ezek az akciók meghosszabbításra kerülnek, bár erre nincs teljes garancia. Mindenesetre valószínű, hogy az őszre tervezők sem maradnak ajándékpénzes ajánlatok nélkül, hiszen a bankok karácsony előttig keményen versengenek majd a 30 év felettiek hiteleiért, akik egyre inkább kapuzárási pánikba kerülnek. A Bank360.hu hitel-összehasonlító pénzügyi portál adatai szerint jelenleg a babaváró hitelt kínáló bankok a következő akciókkal csábítják az ügyfeleket:

  • A CIB Banknál 180 ezer forintos jóváírásra lehet szert tenni, ha az igénylés 2023. június 1. és július 31. között történik, és a kölcsönt szeptember 15-ig folyósítják.
  • Az Erste Bank 150 000 forint kedvezményt ad, ha az igénylés 2023. június 1. után történik, vagy ha a folyósítás már megtörtént. Az Erste továbbá hitelkártya kedvezményt is nyújt azoknak, akik babaváró hitelt vesznek fel, és ehhez hitelkártyát is igényelnek. A Babaváró csomag részeként az első évben 10 százalékos visszatérítést adnak több bababoltban.
  • A Gránit Banknál 2023. július 1. és augusztus 31. közötti időszakban befogadott babaváró kölcsönigénylések esetén egy alkalommal 200 ezer forintot jóváírnak az ügyfél kölcsönszerződésében szereplő folyószámlán, ami a babaváró kölcsön folyósítását követő hónap végéig érhető el. Ehhez azonban szükséges, hogy a kölcsön folyósításának 2023. szeptember 30-ig megtörténjen.
  • A K&H Banknál akár összesen 160 000 forint is elérhető, ha babaváró hitelt veszünk fel. Ehhez a maximális, 10 millió forintos összeget kell felvenni, és az igénylésnek 2023. május 22. után történnie kell, valamint a folyósításnak is megtörténtnek kell lennie.

via blikk.hu nyomán / illusztráció Wikimédia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük