Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy házasság előtt álló pár életében meglepő fordulatok történtek, miután megvalósították egy titkos fantáziájukat. A hat éve együtt levő pár úgy döntött, hogy a nagy nap előtt kipróbálják a házasság előtti édeshármas élményt. Felkértek egy barátnőt, hogy csatlakozzon hozzájuk egy alkalomra az ágyban.

A nő beleegyezett, és mindent előre átbeszéltek, hogy minden résztvevő elvárásai teljesüljenek. Azonban az egyéjszakás kaland előtt mindhárman sok alkoholt fogyasztottak, így homályosan emlékeztek csak az eseményekre.

A történet váratlan fordulatot vett, amikor a harmadik résztvevő barátnő később értesítette a nőt, hogy terhes, és a pár vőlegénye az apa. A nő azonnal értesítette a vőlegényét, aki azt mondta, lehet, hogy kilyukadt az óvszer, de túl részeg volt az éjszaka alatt ahhoz, hogy biztosan tudja.

A nő, aki terhes lett, úgy döntött, hogy megtartja a babát, ami sokkolta a menyasszonyt. A nő kétségbeesetten kérdezte, hogy hogyan dolgozzák fel a helyzetet, különös tekintettel arra, hogy eredetileg terveztek gyermeket a vőlegényével, és most egy másik nő várandós.

Ez a különös történet egy podcastben hangzott el, és megdöbbentő fordulataival sok kérdést vet fel a párkapcsolati dinamikával és az érzelmek kezelésével kapcsolatban.

via szeretlekmagyarorszag.hu
Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük