Matrend

cropped matrend magazin.png

A ceglédi rendőrség tíz hónapnyi kutatás után találta meg egy falban rejtőzködő férfit, akit több bűncselekmény miatt köröztek. A 38 éves K. Gábort tavaly novemberben keresték, miután Abonyban brutális támadás érte a barátnőjét. A rendőrségi közlemény szerint a gyanú szerint a férfi a nőt fogva tartotta, bántalmazta, hideg vízben fürösztötte, meztelen táncra kényszerítette, megalázta, megkötözte, majd autója után kötötte és egy kietlen földúton húzta maga után.

Az áldozatnak sikerült megszöknie, és segítséget kérnie egy közeli házban. Annak ellenére, hogy a rendőrök gyorsan reagáltak, és kereséssel próbálták megtalálni a férfit, a helyiek mindig azt mondták, hogy hónapok óta nem látták őt.

A rendőrök végre egy abonyi címen találták meg a férfit, ahol a ház hálószobájában egy speciálisan kialakított búvóhelyen bujkált a falban. A tisztek eltávolítottak egy falhoz tolható szekrényt, és felfedezték az üreget, ahol K. Gábor rejtőzködött.

A férfit megbilincselték, előállították, majd büntetés-végrehajtási intézetbe szállították, mivel korábban jogerősen négy év szabadságvesztést szabtak ki rá új pszichoaktív anyaggal való visszaélés miatt, és ezt a büntetését még nem kezdte meg. Emellett a férfi ellen zsarolás és ittas járművezetés miatt is voltak körözési rendelések az Abonyban történtek miatt.Tíz hónapig a falban bujkált a férfi, aki az autó után kötötte és meztelenül táncoltatta a barátnőjét

 

via rtl.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük