Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy budapesti férfit lopással és rongálással gyanúsítanak a hatóságok, mivel feltételezhetően egy kispesti bevásárlóközpont mélygarázsában követett el lopási és rongálási cselekményeket. A rendőrség információi szerint a férfi január 8-án, 22 óra és január 9-én, 3 óra között feltört és felgyújtott egy személygépkocsit, melynek következtében a jármű teljesen kiégett, és több tízmilliós kár keletkezett.

A mélygarázsban hat másik autót is megpróbált feltörni lopási szándékkal, azonban csak kettőből sikerült kisebb értékű tárgyakat elvinnie. A 18 éves férfi, L. Norbert azonosításra került a nyomozók által, akik egy nap alatt elfogták a férfit egy 18. kerületi családi háznál. L. Norbertet január 9-én, 19 óra 3 perckor tartóztatták le, majd a kispesti kapitányságra előállították.

A férfi ellen háromrendbeli lopás vétsége, négyrendbeli lopás vétség kísérlete, valamint egyrendbeli rongálás bűntett gyanújával indult eljárás. Az őrizetbe vétele mellett a letartóztatását is kezdeményezték, mivel nem tudott érdemi magyarázatot adni tettére.

Felgyújtott egy autót a férfi a budapesti bevásárlóközpont mélygarázsában, 6 másikat pedig fel akart törni

via kekvillogo.hu

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük