Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy TikTok videóban fejezte ki Gáspár Győző elégedetlenségét amiatt, hogy hosszú ideig tartott, mire megbüntették a szabálytalan parkolás miatt. A felvételből nem derül ki, hogy vett-e parkolójegyet, viszont világosan látszik, hogy egy belvárosi sarkon parkolt. A kocsijában ülve a vele szemben intézkedő rendőrökről azt mondja:

„Itt ülök a kocsiban és már tíz perce húzzák az időt, hát elképesztő! Elképesztő! Rég elmehettem volna, de még mindig itt vagyok.”

Az eset Terézvárosban történt, a kerület polgármestere, Soproni Tamás szerint pedig Győzike:

„jobban tette volna, ha a videót helyett inkább elszégyelli magát, és bocsánatot kér. A hírnév ugyanis nem jár extra jogosultságokkal, sokkal inkább lehetőség arra, hogy a társadalmat jobbá tegye. Sőt, inkább morális kötelesség.”

Soproni szerint amúgy a sportautóval közlekedő Győzike sokkal nagyobb büntetést érdemelt volna, hiszen a jövedelméhez és a vagyonához képest a néhány tízezer forintos bírság csekély, és nem fogja elrettenteni. A polgármester szerint a szabálytalanul parkoló sofőrök büntetését a jármű értéke, vagy a sofőr jövedelme/vagyona alapján kellene meghatározni. A bejegyzést itt olvashatod:

Magyarországon elterjedt a hírességek és gazdagok között, hogy nem veszik komolyan a KRESZ szabályait. Legutóbb például L. L. Junior „adott egy kisebb gázfröccsöt” a Petőfi hídon.

via telex.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük