Matrend

cropped matrend magazin.png

Nyár elején egy éjszaka egy tolvaj becsempészett magát egy budapesti VII. kerületi lakásba egy nyitott ablakon keresztül. Az alvó tulajdonostól ellopott egy laptopot, mobiltelefont, hitelkártyákat és készpénzt, majd észrevétlenül eltűnt – tájékoztat a police.hu. Hatodik emeleti erkélyen átugorva menekült egy pesti tolvaj

Egy hónappal később, július 16-án éjfél körül ugyanabban a társasházban, egy másik lakás ablakán mászott be, és ellopott két táskát azok tartalmával együtt. A lakók azonban észlelték a behatolót, aki a cuccokkal együtt kiugrott az ablakon és megpróbált elmenekülni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Erzsébetvárosi Rendőrkapitánysága november 8-án együttműködve a BRFK-val megpróbálták elfogni a tolvajt egy csepeli társasház hatodik emeleti lakásában. A férfi átugrott a szomszéd lakás erkélyére, hogy elrejtőzzön, de végül elkapott.

F. Ernő ellen korábbi betöréseinek következtében több körözés volt érvényben, ezért kezdeményezték a letartóztatását. A férfi nem tett vallomást. Az eset kapcsán egy klasszikus történet juthat eszünkbe, amelyben egy fiatalember vall arról, milyen érzés fára mászni, majd rájönni, hogy nincs ötlete a lejutásról.

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük