Matrend

cropped matrend magazin.png

Hujber Ferenc nem éri be egy nővel, ezért örül, hogy felesége sem monogám / Fotó: Zsolnai PéterA színész, Hujber Ferenc, számára a hűség nem csupán a testi kapcsolatokban, hanem inkább a lelki kötelékekben mutatkozik meg. A művész Krisztina személyében megtalálta a tökéletes társat, aki megérti őt.

Hujber Feri és Szőke Kriszta kapcsolata az interneten kezdődött, és három évvel ezelőtt született meg közös gyermekük, Regő. Még az első beszélgetésükkor tudta a színész, hogy a felnőttfilmes múltja ellenére Kriszta az igazi számára. A színész szerint a hűség nem kizárólag a testi kötődésben nyilvánul meg, hanem sokkal inkább a lelki kapcsolatokban. Mindketten hasonlóan gondolkodnak a monogámiáról.

Hujber Ferenc kiemelte, hogy a páros kapcsolatukban a megértés és az egyetértés dominál, és mindketten tudják, hogy a másik számára a hűség mélyebb értelemben jelentkezik. A színész érzi, hogy Kriszta az ideális társa számára, és az első randevújukon rájött, hogy együtt szeretnék leélni az életüket.

A színész arról is beszélt, hogy Kriszta tisztaságú és kedves lélek, aki magas érzelmi intelligenciával rendelkezik. Ezen kívül megosztotta, hogy az elmúlt évben lemondott a marihuána használatáról, ami segített visszanyerni az érzéseit és újra örömmel és izgalommal tud színpadra lépni. A jövőben tervezik, hogy családostól hazaköltöznek Magyarországra, elsősorban a kisfiuk érdekeit szem előtt tartva.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Lyen Parker (@lyenparker) által megosztott bejegyzés

via blikk.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük