Matrend

cropped matrend magazin.png

A nyár első felében a magyarok legkedveltebb úticélja Horvátország volt, ahol az összes biztosítás 28%-át kötötték. Olaszország (14%) és Görögország (9%) is népszerű úticél volt, de kevesebben utaztak ezekbe az országokba. Ausztria (5%), Spanyolország (4%) és Románia (4%) is népszerű úticél volt. Az egzotikus célországok között Curacao, Grenada, Tanzánia, Seychelle-szigetek, Maldív-szigetek és Indonézia is szerepelt.

Az utazások átlagos hossza 7,2 nap volt. A nyaralók fele autóval indult útnak, 37% repülővel, 11% busszal vagy vonattal, és 2% motorkerékpárral.

A legdrágább biztosítást, valamivel kevesebb mint 200 ezer forintért, több személy nevére kötötték egy extrém sportolási célú, tíz napos dél-afrikai utazásra. Az Amerikai Egyesült Államokba többen kötöttek százezer forint feletti biztosítást, ezek több hetes vagy hónapos, fele-fele arányban üzleti vagy városnézős utazások voltak. A legolcsóbb biztosításokat 510 forintért egynapos ausztriai utakra igényelték buszos vagy vonatos közlekedéssel.

Remélem, ez az átirat hasznos volt!

via telex.hu nyomán / illusztráció Wikimédia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük