Matrend

cropped matrend magazin.png

Íme, tíz olyan munka, amelyek során nagyobb erőfeszítésre van szükség, hogy elvégezhesd a feladatokat:

  1. Húsipari dolgozó Az állatok levágása és feldolgozása a mindennapi feladatok közé tartozik. Ez a munka fizikailag megerőltető, hiszen akár hidegben is dolgozni kell.
  2. Temetkezési vállalkozó Az elhunytak felkészítése a temetésre olyan feladatokat foglal magában, amelyek során sokszor már előrehaladott bomlási állapotban lévő holttestekkel kell dolgozni.
  3. WC-felügyelő A nyilvános vécék tisztántartása során a gyomrod keményen dolgozik, különösen, ha sok ember használja.
  4. Szagbíró A szagbíróknak az a feladatuk, hogy azonosítsák és beállítsák a különböző termékek illatát. Ez magában foglalja a hónalj, macskaalom, lehelet és láb szagvizsgálatát.
  5. Szállodai takarító A szállodai takarítók gyakran találkoznak kellemetlen meglepetésekkel, amikor takarítják a szállodai szobákat.
  6. Mintagyűjtő A mintagyűjtők emberi mintákat gyűjtenek, mint például vizelet, vér vagy hajszálak.
  7. Hányásgyűjtő A vidámparkokban dolgozó hányásgyűjtőknek az a feladatuk, hogy eltakarítsák a hányásokat.
  8. Kényszeres gyűjtögetők utáni takarító A kényszeres gyűjtögetők otthonaiban dolgozó takarítóknak sok esetben rendkívül szennyezett környezetben kell dolgozniuk.
  9. Helyszíntakarító A helyszíntakarítók súlyos balesetek vagy bűnügyek helyszínein dolgoznak, ahol bizonyítékokat is meg kell őrizniük.
  10. Törvényszéki rovarszakértő A törvényszéki rovarszakértők az elhullott emberi testekben és környezetükben található rovarfertőzéseket vizsgálják.

Ezek a munkák komoly erőnlétet és kitartást igényelnek, és nem mindenki számára valók.

via nlc.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük