Matrend

cropped matrend magazin.png

A Szolnoktól 18 kilométerre található Martfű fürdője egy nem gyakori lehetőséget kínál a látogatóknak, különösen a nyári főszezon időszakában. Július 31-én ugyanis ingyen lehet látogatni a Martfű Termál Spa-t. Az akcióra az egyedüli megkötés, hogy az ingyenes belépés nem vonatkozik a wellness részlegre, melyet külön szükséges megfizetni – írja a termalonline.hu.

A Martfűi termálfürdő különböző medencékkel várja vendégeit, többek között úszómedencével, tanmedencével és kinti, továbbá benti pancsoló medencékkel. Összesen négy gyógymedence áll a résztvevők rendelkezésére, amelyek a fedett, ezen kívül a szabadtéri részen egyaránt elérhetőek.

Ezzel együtt két jászsági településen is speciális lehetőséget kínálnak a lokális lakosoknak az ingyenes fürdőzésre. A Jászszentandrási Termálfürdőben hétfőnként, valamint csütörtökönként 14 órától az ott élők ingyenesen látogathatják a strandot, a többi napon 50 %-os árengedményt kapnak a belépőjükre.

Jászboldogházán is egy szép parkkal körülvett termálfürdő található, ahol különösen kedvező belépődíjakkal várják a vendégeket. A lokális lakosoknak speciális lehetőséget biztosítanak: hétfőnként reggel 9 órától ingyenesen látogathatják a fürdőt, mely egyébiránt délután nyit csupán meg. Ezáltal a jászboldogháziak részére remek alternatíva nyílik a kellemes fürdőzésre, továbbá pihenésre.

via napi.hu nyomán / illusztráció Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük