Matrend

cropped matrend magazin.png

Jákob Zoltán, a milliárdos, nem nézi jó szemmel, ha egy fiatal felvág a szülei pénzével, mivel ő is sokat dolgozott, hogy elérje azt a helyzetet, amiben most van. Úgy érzi, fontos példát mutatnia a gyermekeinek, hogy ne legyenek elkényeztetettek.

Szerinte zavaró, ha egy szülő túlzottan kényezteti el a gyermekét, és furcsának találja, amikor fiatal emberek bemutatják anyagi javakat, anélkül hogy beszélnének a szüleik munkájáról és erőfeszítéseiről. Úgy véli, hogy a megszámlálhatatlan pénz csak egy ideig okoz örömöt, és hogy az igazi örömforrás az, amikor valaki eléri a céljait a saját erőfeszítéseivel.

Jákob Zoltán elárulta, hogy neki is voltak olyan időszakai, amikor a tárgyak és a vagyon megszerzése fontosabb volt számára, de mára sokkal nagyobb örömöt talál a céljai felé vezető útban. Úgy véli, hogy a Kőgazdag fiatalok is át fognak menni egy hasonló tanulási folyamaton, különösen akkor, ha elkezdenek a saját útjukon járni.

A lányai nem akarnak kitűnni a társaik közül, és sosem kértek drága ruhákat vagy kiegészítőket. A fia is nála dolgozik, és mindent megtesz, hogy elkerülje a kivételezést, mert ő sem szeretne elkényeztetettnek tűnni. Jákob Zoltán hangsúlyozza, hogy mindig kritikusabb saját magával szemben, mint a fiával.

Jákob Zoli eddig rejtegette múltját - börtönös dolgok derültek ki életéről  | Promotions.hu

via blikk.hu nyomán

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük