Matrend

cropped matrend magazin.png

A Jászberényi Szent Erzsébet Kórház július 24-től szeptember 1-ig ideiglenesen korlátozza a szülészeti és a gyermekgyógyászati ellátást. A szülészet délután 4 és reggel 8 óra között, illetve hétvégén nem fogad betegeket. A gyermekosztály csak hétköznapokon 8-16 óra között működik.

Az ellátási rend ideiglenes átalakításának oka, hogy a kórházban személyi változások történtek, és nem áll rendelkezésre elegendő orvos és nővér. A korlátozás a városban és a környéken élőket is érinti. Az ügyeleti időben a betegek Szolnokon, Cegléden, Kistarcsán vagy Hatvanban kapnak ellátást.

A kórház honlapján még nem szerepel a korlátozásról szóló információ. Azonban a kezdőoldalon “Családbarát szülészet” címmel hirdetik, hogy kialakítottak a szülészeti osztályon két baba-mama-apa központú szobát, ahol a szülők “bensőséges körülmények között ismerkedhetnek a kis jövevénnyel”.

A korlátozás sajnálatos hír a jászberényi szülők és gyermekek számára. Remélhetőleg a kórház a lehető leghamarabb vissza tudja állítani a teljes körű ellátást.

via roviden.hu nyoman / illusztráció: Wikimédia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük