Matrend

cropped matrend magazin.png

Egy érdekes és furcsa esemény zajlott le a VII. kerületben egy mosoda előtti játszótéren. Egy nő úgy döntött, hogy a frissen mosott ruháit nem otthon szárítja meg, hanem a közeli játszótér kerítésén helyezi el őket. A szemtanúk meglepődve figyelték, ahogy a ruhák a játszótér kerítésén száradtak.

A Garay téren található üzletközpont aljában található mosodából kikerültek a ruhák, és helyettük a játszótér kerítésén landoltak. Az esemény szürreális jelenséggé vált, mivel a közterület-felügyelők nem jelentek meg a környéken, így nem történt intézkedés az ügyben. Az egyik szemtanú megörökítette a furcsa eseményt, és fotót készített a játszótér kerítésén kifeszített ruhákról.

A ruhákat a nő délután 4 óra körül tette ki, és még fél 6 után is néhány ruha a kerítésen volt. Állítólag ez a család rendszeresen közterületen teregeti a ruháit, és valószínűleg a Péterfy Sándor utca környékén lakik. Az eset kiváltotta az emberek kíváncsiságát és érdeklődését, mivel szokatlan és meglepő látványt nyújtott a játszótér kerítésén kint száradó ruhák látványa.

–

 

A játszótér kerítésére teregették ki a kimosott ruhákat a VII. kerületben /Olvasói fotó

via blikk.hu nyomán / illusztráció Wikimedia

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük