Matrend

cropped matrend magazin.png

Kelemen Anna a saját Instagram-oldalán egy élő videóban osztotta meg gondolatait a kapcsolatok kríziséről. Szerinte ennek oka az, hogy mind a férfiak, mind a nők gyakran inkább magukat helyezik előtérbe, ahelyett hogy a partnerüket dicsérnék és támogatnák.

A videóban Kelemen Anna megosztotta, hogy véleménye szerint a kapcsolatokban a nőknek kellene biztosítaniuk az erős alapot és a támogatást, míg a férfiaknak őszintébben kellene viselkedniük, és vállalniuk kellene az esetleges hibáikat is. Hozzátette, hogy fontos lenne a nyitottság és a beismerés, még akkor is, ha esetleg valaki nem érzi magát mindig sikeresnek.

Kelemen Anna kifejtette, hogy a nőknek nem kellene tartaniuk attól, hogy a párjuk rosszul érzi magát a jelenlétében, inkább fordítsanak figyelmet barátnőikre, akik gyakran nyíltabbak és őszintébbek lehetnek. Amikor ő érez vonzalmat valaki iránt, akkor nem habozik feleségül menni.

A videóban Kelemen Anna a kérdést is felvetette, hogy vajon még van-e esély a férfiak és nők közötti egészséges kapcsolatra, ahol a kommunikáció és a támogatás valóban megvalósulhat.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kelemen Anna (@kelemenannaofficial) által megosztott bejegyzés


via blikk.hu nyomán /

Facebook hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük